Palvelut ja hinnat

LAULUNOPETUKSEN HINNAT JA KÄYTÄNNÖT 

HUOM. Yksityistuntien ajanvaraus toimii toistaiseksi sähköpostitse ja whatsappin kautta.  HUOM. ALKUSYKSYN -23 AJAT ON PITKÄLTI VARATTU, ENKÄ VOI OTTAA TÄLLÄ HETKELLÄ UUSIA ASIAKKAITA.

Laulutuntipaketit syyskaudelle 2023 tulevat myyntiin elokuun lopulla. Opetuspäivät tulevat syyskaudella painottumaan perjantaihin ja viikonloppuun, koska aloitan reissutyöt kuvataideopettajana.

Laulutuntipaketti 8 x 45 min, yht. 345€ (oppitunnin hinta á 43,20€) . Suositellaan uusille opiskelijoille ja tavoitteellisesta työskentelystä kiinnostuneille.
Paketin hintaan voi halutessaan liittää säestystunteja.Paketin ostamisesta sovitaan henkilökohtaisesti ottamalla yhteys Riikkaan tai Hannuun.


YKSITTÄISET TUNNIT, SÄESTYS JA MUU OPETUS:

Kokeilutunti uusille opiskelijoille (yhdelle henkilölle)
20€/30min (maksu mieluiten käteisellä)

Kokeile, sopiiko opetus juuri sinulle! Laulunopetukseen hakeutumiseen ei vaadita aiempaa laulutaitoa eikä asiakkaalle järjestetä laulukoetta.

Yksittäinen laulutunti 
47€/45min

Yksittäisiä laulutunteja voit ostaa kerralla enemmän ja käyttää ne omaan tahtiisi.

Toivelauluryhmä/livekaraoke
Laula yhteislauluja ja toivesoolojasi sekä opi uutta ohjelmistoa viihdepianisti Hannu Hyyryläisen säestyksellä. Kymmenen kokoontumisen kausihinta on 90€, sis kahvit. Ryhmän tiedotuskanavana on Whatsapp-ryhmä.

Toukokuussa toivelauluryhmän jäsenillä mahdollisuus osallistua erilliseen projektiin Jaakko Isoherrasen vetämän RIP-yhtyeen säestyksellä, joka huipentuu keikkaan Oulun F-Musiikin tiloissa. Keikkaprojektin hinta 90€, sis. bändiharjoitukset ja 2×45 min yksityislaulutuntia pianistin säestyksellä. Huom. laulutuntipaketin (8×45 min / 345€) ostaneille keikkapaketista ei peritä lisämaksua. Säestetyt laulutunnit toteutetaan laulutuntipaketin puitteissa.

Ääni-improvisaatioryhmä
Ääni-improvisaatioryhmään voit liittyä ilman aiempaa laulutaitoa! Kokeilemme turvallisessa porukassa, millaista ääntä, ilmaisua ja heittäytymistä meistä irtoaa. Ryhmän tiedotuskanavana on Whatsapp-ryhmä.

Säestystunnit ja lied-opetus
Säestystunteja ammattipianistin säestyksellä ja opettajan ohjauksessa järjestetään, kun useampi opiskelija ilmoittautuu. Säestyspalkkion maksusta sovitaan pianistin kanssa henkilökohtaisesti. Säestyksen ohjauspalkkio vastaa puolikkaan laulutunnin hintaa. Nuotit on toimitettava pianistille mielellään kahta viikkoa ennen säestystuntia. Klassisen ohjelmiston pianistina toimivat Tetyana Kushniruk, Terhi Laitinen ja Minna Joki-Luomala, sointusäestyksellisen viihdeohjelmiston pianistina Hannu Hyyryläinen, yhteystiedot sivun lopussa.

Lauluvideoiden palaute- ja arviointipalvelu

Sis. palaute 2–4 videosta tai linkistä kirjallisena tai puhelun muodossa 75e.

Paritunnit, ryhmätunnit, lauluryhmien ohjaus, kuorojen koulutukset, hengitystyöpajat, ääni-improvisaatiopajat, asahi-terveysliikunta, kuvataideopetus, voimauttava valokuva-työpajat ym. 

Kysy tarjous ryhmällesi räätälöidystä työskentelystä!

Laulukurssit ja oppilaskonsertit
Säestyksellisen laulun kursseja järjestetään ainakin kerran vuodessa. Oppilaskonsertteja klassisella tai viihdeohjelmistolla voi olla useamminkin. Oppilaskonserteissa lauletaan säestystunneilla valmistettua ohjelmistoa.  Laulukursseista tiedotetaan erikseen.


MAKSUEHDOT JA KÄYTÄNNÖT

Ellei muusta ole erikseen sovittu, laulutunneista lähetetään lasku sähköpostitse. Vakituisille asiakkaille samalle laskulle kerätään useita käyntikertoja. Laskutus tapahtuu parin kuukauden tai 8 käyntikerran välein. Maksu mahdollinen kahdessa samansuuruisessa erässä, jos näin sovitaan. Laskuttaja on Taigatango Oy, Hannu Hyyryläinen, yhteystiedot alla. Laulutunteja voidaan maksaa myös Smartum-etuuksilla.

Peruutusehdot ja tuntien käyttäminen

Syyskaudella ostetun paketin tunnit on käytettävä kevätkauden loppuun mennessä. Asiakas vastaa tuntien varaamisesta sekä siitä, ehtiikö käyttää ne määräajassa. Jos paketilla on määräaika, sen kuluminen alkaa päivämäärästä, jolloin ensimmäinen oppitunti käytetään. Asianmukaisesti perutut tunnit siirtyvät käytettäväksi myöhemmin kauden aikana. Tuntien varaamista useiden viikkojen tähtäimellä suositellaan. Tunnin peruminen on tehtävä viimeistään 24 tuntia aikaisemmin, force majeure- tapauksissa ennen oppitunnin alkua ottamalla henkilökohtaisesti yhteyttä. Mikäli oppilas jättää perumatta tunnin, se katsotaan pidetyksi ja siitä veloitetaan täysi hinta. Opettajan sairaspoissaolon tai muun viikkoa aiemmin sovitun poissaolon takia perutut yksittäiset tunnit korvataan lähtökohtaisesti kauden aikana. Opettajan tai oppilaan pitkittyneen sairasloman sattuessa menettelystä sovitaan erikseen.

Terveydentilasta huomioitavaa
Lievät flunssan jälkioireet eivät estä laulutunneilla käyntiä, sillä harjoituksia voi tehdä myös ilman äänenkäyttöä. Laulutunneille tai ryhmätunneille ei pidä saapua taudin tartuttavassa vaiheessa.


YHTEYSTIEDOT

Laulupedagogi Riikka Vuorijärvi, 040-844 8440
riikka.vuorijarvi@gmail.com
(Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse, Whatsappilla tai tekstiviestillä.)

Opetuspaikan osoite:
Tässä hetkessä ry:n ryhmätila, Ketokatu 8, 90140 Oulu

Laskutusasiat:


Taigatango Oy
Metsänkuninkaantie 47 B 39
90250 Oulu
hannu.hyyrylainen@gmail.com
Y-tunnus 3123347-2
044-9775555

Nuottien toimittaminen säestystä varten
Pianisti Minna Joki-Luomala, 040-9663003
minnajokiluomala@gmail.com

Pianisti Tetyana Kushniruk, 044-9737108
tsk050@gmail.com

Pianisti Terhi Laitinen, 044-558 6165
terhilaitinen84@gmail.com

Pianisti Hannu Hyyryläinen, 044-977 5555
hannu.hyyrylainen@gmail.com

 

Takaisin etusivulle